Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Találkozz Novodomszky Évával a Sajtófesztiválon!

Idén a 21. Sajtófesztivál vendége lesz Novodomszky Éva is, aki elfogadta meghívásunkat az eseményre, így személyesen is feltehetitek kérdéseiteket az elismert és népszerű műsorvezetőnek.

A Magyar Televízió közkedvelt műsorvezetője karrierje kezdetén a csatorna ifjúsági híradójának műsorvezetője volt. Azóta hosszú utat járt be: láthattuk a Parlamenti Naplóban, az EuroPercekben, a Szabadság térben, majd 2000-től a Híradóban. Emellett ő lett a Család-barát egyik műsorvezetője is. Rendszeresen feltűnik az Eurovíziós Dalfesztivál műsorvezetőjeként, A Dal 2014 vezetésében Gundel Takács Gáborral, Harsányi Leventével és Rátonyi Krisztinával dolgozott együtt.

A május 16-án megrendezendő 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon egy közönségtalálkozó keretén belül bátran felteheted kérdéseidet személyesen is a műsorvezetőnek!

Ragadd meg a lehetőséget, hogy személyesen is találkozhass kedvenceddel! Vedd meg még most a jegyed, hogy biztosítsd helyedet a május 16-án megrendezendő 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon! A jegy elővételi, kedvezményes ára április 30-ig 2000 Ft. (A belépők május 1-től 2500 Ft /db áron kaphatók.)

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság