Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Humorral fűszerezett Sajtófesztivál

Litkai Gergely Karinthy-gyűrűs humorista, forgatókönyvíró és főszerkesztő elfogadta meghívásunkat a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, így személyesen is lehetőséged lesz találkozni vele május 16-án a budapesti Millenárison.

Sokan a Rádiókabaré műsorában ismerkedhettek meg az ismert humoristával, azóta is számos kabaréműsor szerkesztője és szereplője. Forgatókönyvíróként olyan filmek kötődnek a nevéhez, mint az Egy szoknya, egy nadrág vagy a 2009-ben megjelent Papírkutyák. 2012 óta a Munkaügyek című filmsorozat forgatókönyvírója Hadházi László és Kovács András Péter mellett. 2013 júliusában a DUE 33. Médiatáborába is ellátogatott.

Többek között elnyerte a Magyar Rádió Humorfesztiváljának szerzői első díját, a Magyar Rádió Bon-bon díját, majd 2004-ben a Karinthy-gyűrűt is neki ítélték.

A május 16-i Sajtófesztiválon megrendezett közönségtalálkozón kollégájával, a szintén kiugró népszerűségnek örvendő Kiss Ádámmal lépnek majd az érdeklődők elé, ahol te is bátran felteheted kérdéseidet.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy személyesen is megismerd kedvencedet! Szerezd meg már most belépődet az eseményre! Ne feledd, április 30-ig még kedvezményesen, mindössze 2000 Ft-ért veheted meg a jegyedet a Sajtófesztiválra. (A belépők május 1-től 2500 Ft/db áron kaphatók.)

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság