Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Szárnyas Ízvadász a Millenárison

A népszerű videós gasztroblogger és a Konyhafőnök című televíziós főzőverseny zsűritagja, Fördős Zé is a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz május 8-án a Millenárison. Találkozz kedvenceddel, és tudj meg mindent a videoblogolásról, főzésről és repülésről.

Zé-t kiskorától fogva vonzotta az éttermi konyha. Igazi vendéglátós családból származik: nagymamája és édesapja is ezen a területen dolgozott egész életében. Első receptfüzetét 9 éves korában kezdte összeállítani. A Xántus János Idegenforgalmi Középiskolában érettségizett, innen a BGF Vendéglátó és Szálloda szakán tanult tovább.

Már középiskolás korától fogva járt pincérkedni különböző catering cégekhez, a főiskola után pedig ezen a területen helyezkedett el mint gasztronómiai menedzser. A catering bizniszben összesen 16 évet dolgozott.

Brazil utazásai során ismerkedett meg a churros nevű töltött fánkszerű sütivel, amit különböző nyári fesztiválok árusít is vállalkozásán keresztül. Számára a vendéggel történő találkozás a legizgalmasabb pontja a szakmámnak.

A Szárnyas Ízvadász gasztro-videoblogot 2012. szeptemberében indította el. Videóiban főzött a Francia Riviérán, hegyi patak partján, sikátorban, ezen kívül bemutatta Róma, London, Tunisz és Budapest legmenőbb street food helyeit is. Az elmúlt évek során az egyik legsikeresebb gasztroblog lett a Szárnyas Ízvadászból.

Blogjával arra próbál meggyőzni mindenkit, hogy egy pizza árából zseniális kétszemélyes lakomákat lehet csapni 30 perc ráfordítással.

Legújabb videós projektje, a Street Kitchen az Index.hu-val együttműködve indult. A videóblogolás mellett időnként főzőiskolai programokat tart 16-24 fős csoportoknak.

Forrás: rtl.hu

Mielőbb szerezd be kedvezményes árú belépődet!

Ide kattintva tájékozódhatsz a programról.

Csatlakozz a Facebook-on!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság