Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Rátonyi Krisztina a 22. Sajtófesztivál házigazdája

A DUE 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál műsorvezetői teendőit Rátonyi Krisztina, a Petőfi TV műsorvezetője, a 2013. évi Nagy Diák IQ teszt arca látja el. Az ifjú televíziós szakembernek egy közönségtalálkozó keretében személyesen is felteheted kérdéseidet.

Rátonyi Krisztina, a Petőfi TV egyik legfiatalabb sztár-műsorvezetője lesz a Sajtófesztivál házigazdája. A kedves mosolyú színész-műsorvezetőnő már gyerekkorában feltűnt, amikor az Operaházban kisebb statisztaszerepeket kapott. A televízióban kilencévesen szerepelt először, ahol eleinte a Családi kör című műsor egyik epizódjában tűnt fel, majd átkerült a Képben vagyunk című magazinba, és a Klipperek egyik szereplője lett. A kezdeti sikereket követően két társával három évig vezette a Cimbora című műsort a Duna Televízióban.

2013 nyarán lehetőséget kapott, hogy az M1 Balatoni nyár című műsorában megmutathassa műsorvezetői tehetségét. Ezt követően láthattuk őt az M1 Noé barátai és a Bízunk benned! című műsoraiban, és ő vezette az M2 gyerekcsatorna A legokosabb osztály című vetélkedőjét Kovács Koko Istvánnal. 2014-ben Harsányi Levente mellett ő volt az egyik műsorvezető A Dal backstage-ében, az M1eurovíziós dalválasztó műsorában. Ha szeretnéd megtudni, hogy mi Rátonyi Krisztina sikerének titka, látogass el te is a május 8-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, ahol a házigazda szerep mellett egy közönségtalálkozó keretében közelebbről is megismerheted őt.

Az egész napos programra belépők a helyszínen válthatók 2500 Ft/db áron.

 Ide kattintva tájékozódhatsz a programról.

 Csatlakozz a Facebook-on!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság