Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Te tudod, mi az IQ? Kerülj képbe róla a Sajtófesztiválon!

Nagy Lantos Balázs, a Mensa HungarIQa elnöke is az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál vendége lesz május 8-án. Ha többet szeretnél megtudni az IQ-ról, és magáról az intelligenciaszint-mérésről, mindenképpen látogass el a Millenáris D csarnokába!

Nagy Lantos Balázs foglalkozását nehéz röviden leírni. Egy személyben író, mérnök, grafikus és zenész. 2012 óta a magyar Mensa HungarIQa elnöke, és egyben a nemzetközi piacokon is sikeres Tomtec labortechnikai eszközöket gyártó cég tulajdonosa.

Már diákéveiben is kitűnt jó képességeivel, miután döntőse lett az akkori országos matematika és fizika tanulmányi versenyeknek. Egyetemi évei alatt basszusgitárosként számos blues-, dzsessz- és underground formációban zenélt és lépett fel teltházas koncerteken. A rendszerváltozás éveiben az újságírás felé fordul, és a Magyar Hírlap Gazdaságpolitika rovatánál kezdett dolgozni. Később laptervezést és reklámgrafikát oktatott többek közt az Iparművészeti Egyetemen, a MÚOSZ-nál és a Budapesti Kommunikációs Főiskolán.

Két mesekönyv is megjelent a neve alatt Csiri, a boszorkány és Csiri reggelije címen, utóbbival még egy nemzetközi díjat is megnyert. Az elmúlt két évben, a Mensa HungarIQa elnökeként együttműködött a DUE-val a Nagy Diák IQ Teszt megvalósításában. Az érdeklődők május 8-án, a 22. Országos Sajtófesztiválon találkozhatnak vele.

Az egész napos programra a helyszínen válthatók belépők 2500 Ft/db áron.

 Ide kattintva tájékozódhatsz a programról.

 Csatlakozz a Facebook-on!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság