Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Érdemes még most megvásárolnod kedvezményes árú belépődet a 24. Sajtófesztiválra

A május 19-i egész napos rendezvényen a legmenőbb hazai vloggerek és médiaszemélyiségek közönségtalálkozói, fellépései színesítik a diákmédiások legnagyobb éves találkozóját a Várkert Bazárban.

A belépők csak online vásárolhatók meg a tixa.hu weboldalon keresztül bankkártyás fizetéssel. A megvásárolt belépőket az elektronikus számlával együtt automatikus e-mail üzenetben kapod meg a vásárlást követően. A belépőket nem terheli kezelési költség és ugyanannyiba kerülnek, mint a korábbi években!

Jegyvásárlásért kattints ide!

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra érdemes még elővételben beszerezned az egész napos programra a jegyedet, hiszen személyesen is találkozhatsz a legmenőbb hazai vloggerekkel (mint például The VR, DoggyAndi, Török Ábel, Nessaj, CultureGeeks, Szabyest, Follow Anna), profi újságírókkal, rádiós és tévés személyiségekkel. Május 19-én a budapesti Várkert Bazárban velünk lesz még Szabados Ágnes, az RTL Klub Híradójának műsorvezetője, Koltay Anna és Béli Ádám, az M5 csatorna Hétvégi Belépőjének műsorvezetői, Dósa Loretta és Tóth Csilla, az M5 szintén népszerű műsorának, az Ismerd meg! műsorvezetői, valamint Náksi Attila lemezlovas és zenei producer is. Az egész napos programon azt is kipróbálhatod, milyen rádiós műsort vezetni, sőt még kedvenc újságíróidnak, színészeidnek és sportolóidnak is felteheted kérdéseidet, épp úgy, mint a profik!

Jegyárak:

– május 18-án éjfélig 2000 Ft/db
– május 19-én a helyszínen 2500 Ft/db

Jegyvásárlásért kattints ide!


A média képviselői mellett változatos szakmai és tematikus programok, ifjúsági sajtótájékoztatók, diákújságíró workshopok, személyes tanácsadások, kvízjátékok, tombola valamint sztárfellépők várnak. A Sajtófesztivál Könyv-barát pódiumán egy igazi kis könyves-újságos sarokkal várunk Téged. Olvasgathatsz, csereberélhetsz és új kincsekre tehetsz szert. Ha kíváncsi vagy a legmenőbb természettudomány szakos pedagógusokra és a legkúlabb diákkísérletekre, akkor mindenképpen látogasd meg a Csodák tárháza elnevezésű programunkat is, és egycsapásra megszereted a kémiát, a fizikát, vagy a biológiát.

És ez még nem minden: a Sajtófesztivál résztvevőjeként óránként csatlakozhatsz képzett vezetőinkhez, akik egyórás exkluzív program keretében kalauzolnak körbe az 1987 óta a világörökség részét képező Várnegyedben.
 

Ne maradj le az extra kedvezményes árú belépőkről! Az egész napos programra ide kattintva szerezheted be jegyedet.

A megvásárolt jegyek nem visszaválthatók! A megvásárolt jegyekről utólag nem áll módunkban más vevőadatokra számlát kiállítani!
 

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság