Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

M5-ös műsorvezetők kavalkádja a Sajtófesztiválon

Dósa Loretta és Tóth Csilla az M5 csatorna fiatal műsorvezetői, akik egy 8-12 év közötti korosztálynak szóló szórakoztató műsort vezetnek. Többek között a fizika, rajz, környezetvédelem, állatok és zene világával foglalkozik az „Ismerd meg!”.

És akkor ismerjük meg egy kicsit Dósa Lorettát, aki vendégünk lesz egy beszélgetésre az idei Sajtófesztiválon. Loretta igazából nem is tekinti munkának azt, amit csinál, annyira élvezi, hogy gyerekekkel lehet. Három testvére van, így a család és a gyerekek szeretete fontos számára. Ezt a szórakoztató műsort vezetni pedig igazán testhez álló feladat számára. Kevesen tudják, hogy Lorettának egyébként a DUE Médiatáborából indult el a karrierje. A mélyen vallásos Lotti, ahogy barátai is hívják, mindig a középpontban mozgott és már fiatal kora óta magabiztosan haladt a céljai felé. Munkásságát tekintve műsorvezető volt a shoeshine.hu-nál majd gyakornok az RTL Kubnál és most, mint tudjuk, az M5 csatornán vezeti a gyerekeknek szóló „Ismerd meg!” című műsort.

 

Tóth Csilla magát még most is egy nagy gyereknek gondolja, szóval számára ajándék az „Ismerd meg!” műsorvezetőjének lenni. Kívülről tudja az összes Disney mese szövegét, és úgy ahogy a rajzfilmekben, sokszor Ő is mesebelinek éli meg az életét. Kiélvez minden pillanatot és hálát ad, hogy olyan embereket ismerhet meg, akikkel a munkán kívüli életében talán soha nem is találkozott volna, illetve olyan helyekre juthat el, ahova egyébként talán nem is lenne lehetősége. Szerinte amikor a fodrászok és sminkesek a munka előtt kezelésbe veszik az olyan, mintha egy kis hernyóból pillangót varázsolnának. Csilla álomvilága, ami egyébként nagyon is valódi, példa lehet mások számára, hogyan is kell felfogni az élethez és a munkához való hozzáállást. Ha pozitívan és szeretettel csinálunk valamit, akkor annak meg lesz a gyümölcse.

Eme két nagyon különleges hölgy lesz a vendégünk a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon és remélhetőleg elvarázsolnak majd minket eredetiségükkel és pozitív személyiségükkel. Mi már készülünk a kérdéseinkkel és remélhetőleg mindenki egy kicsit jobban megismerheti majd őket.

 

Belépődet ide kattintva veheted meg.

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság