Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Az M5 csatorna képviseletében Koltay Anna és Béli Ádám is velünk fesztiválozik

Két nem mindennapi műsorvezetőt hívtunk meg a Sajtófesztiválra, hogy beszélgessünk velük a mindennapjaikról és munkájukról, például a Hétvégi Belépőről és a Virtuózokról.

Anna és Ádám, két fiatal tehetség, akik az M5 csatorna „Hétvégi Belépő” című műsorát vezetik együtt nagy összhangban. Annánál az, hogy felnőttként a médiában tevékenykedjen, talán nem is volt kérdés. Édesapja Koltay Gábor filmrendező, így lánya gyakorlatilag otthonosan mozgott már a média világában. 2013-ban csatlakozott a „Balatoni nyár” című magazinműsor csapatához, de szórakoztató és kulturális műsorokban egyaránt kipróbálta már magát. Nemsokára indul a „Virtuózók” komolyzenei tehetségkutató műsor 3. évada, melynek egyik műsorvezetője Anna lesz. A zene nagyon fontos számára, úgyhogy biztosan ezt a műsort is remekül fogja majd vezetni.

 

Béli Ádám nagyon sokszínű egyéniség. Nemcsak műsorvezető, hanem színművész, zenész és gyártásvezető is. Számára fontos, hogy megtartsa egyéniségét és ki tudjon bontakozni, miközben a műsort vezeti. Hasonlóan Annához, Ádám is szereti a zenét, sőt ő munkába menet reggelente az autóban, hogy ráhangolódjon a napra, pörgős zenéket hallgat. Így már érthető, miért is olyan vidám és poénkodó mindig a műsorok előtt, Annát is sokszor megvicceli.

 

Mi is szeretjük a jó hangulatot és a fesztiválon zenéből sem lesz hiány, így reméljük, vendég műsorvezetőink kitűnően fogják itt is érezni magukat, ugyanúgy, mint az M5 stúdiójában.

 

Belépődet ide kattintva veheted meg.

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság