Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Az RTL Híradó közkedvelt műsorvezetője is vendégünk lesz a Sajtófesztiválon

Szabados Ágnesről az RTL Klub csinos műsorvezető hölgyéről kevesen tudják, hogy 17 éves kora óta arról álmodott, hogy egyszer majd a csatorna híradójának díszletében ülve dolgozhasson. A most 29. életévét töltő hírolvasó-riporter a Sajtófesztivál vendége lesz és mesél a célhoz vezető útjáról.

Ágnes pályafutását egészen fiatalon kezdte, mindig is tudta, mit szeretne és mik az álmai, nem is kellett sokat várnia a beteljesülésre, bár ő is végigjárta azt a bizonyos ranglétrát. A szegedi Városi Televízió hírolvasójaként kezdte, majd Budapestre jött és csatlakozott a SportKlub csatornához, onnan a súgógéptekerésen keresztül eljutott az RTL Klub híradós székéig, ahová mindig is vágyott. Pont egy éve, hogy Rábai Balázzsal együtt vezetik a hétvégi RTL Híradót.

Karrierje zavartalanul ívelt felfelé és nem csak híradósként, hanem újságíróként és riporterként is remekül megállja a helyét. Az ő nevéhez volt köthető a MezTelenül című műsor, de készített már riportot a Házon Kívül számára is.

A mindig mosolygós Ágnes kedvenc idézete: „Aki felugrik az égbe, nagyot zuhanhat. De meglehet, hogy repülni fog.”

Egyetértünk, amit az ember nem próbál meg, csak az a lehetetlen. Nagyon örülünk neki, hogy a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon kicsit jobban megismerhetjük majd a mindig optimista, csupaszív műsorvezető hölgyet, aki egyébként Budapestre költözése után egy évet a Szív utcában lakott és elmondása szerint ez az egyik kedvenc utcája.

Ágnes odavan Olaszországért és amikor teheti, ellátogat oda. Ha a mediterrán hangulatot nem is, de a fergetegeset mindenképpen garantáljuk számára május 19-én a Várkert Bazárban, ahol egy előadás keretében mesél a „Nincs időm olvasni – 12 hónap 12 könyv” elnevezésű Facebook-kezdeményezéséről is az olvasáskultúra népszerűsítése jegyében a Könyv-barát pódiumon.

 

Belépődet ide kattintva veheted meg.

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság