Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A Középsuli szereplői is velünk fesztiváloznak

A nagy sikerű sorozat szereplői (Barbi, Melcsi, Kovács Robertina)úgy döntött, hogy a fesztivál szezont a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivállal nyitják meg, ifjú rajongóik legnagyobb örömére.

A Sajtófesztivál a fiatalok számára nagyon is ideális program, hiszen a média képviselőin kívül vloggerekkel is találkozhatnak, illetve mivel diákokról van szó ezért a Csodák Tárháza program előadásaira is beülhetnek a közönségtalálkozó után ahol a vendégek kérdezgethetik őket a forgatási kulisszatitkokról illetve arról, hogy mik is az elképzeléseik a jövőre nézve. A médián belül szeretnének majd dolgozni vagy nagyszabású terveik vannak és a komoly tanulmányokra koncentrálnak majd inkább. 
A Középsuli egyébként egy nagy sikerű sorozat az iskolások köreiben és titka talán abban is rejlik, hogy a sorozat szereplőinek nagy része valóban középiskolás diák, így még hitelesebben tudják eljátszani a szerepüket. Hagyják nekik, hogy a karakterükbe valamennyire belevigyék saját személyiségüket is. Mivel a csapat remek, így ezzel nem tudnak a rendezők mellé nyúlni. Az egyik legfontosabb ok pedig, hogy a néző közönség szeret személyekhez kötődni, azonosulni velük, így egy-egy karakternek a sorozatban már most óriási rajongótábora van.

Gyertek, hozzátok el barátaitokat és találkozzatok személyesen is a szereplőkkel a fesztiválon!

Belépődet ide kattintva veheted meg.

A 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

A 23. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság