Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Elstartolt a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál

Exkluzív helyszínen, a budapesti Várkert Bazárban vette kezdetét a DUE Médiahálózat 2017-es Országos Ifjúsági Sajtófesztiválja. Elindult az egész napos programkavalkád és díjzápor. Még nem késő elindulni!

A korábbi évekhez hasonlóan már a 9.15-ös kapunyitás előtt szép számmal gyülekeztek az ország minden szegletéből érkező diákmédiások és kísérőik a Várkert Bazár előtt, várva, hogy részt vehessenek a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

Fél 10 körül Papp Máté vlogger és Bredák Alexandra, a City TV riportere köszöntötte a helyszínen megjelent diákújságírókat, diákrádiósokat, diákfotósokat, diákvideósokat, diákwebeseket , majd a Tűzfészek társulat szórakoztatta műsorával a közönséget.

Az ünnepélyes nyitóprogram keretében a színpadon köszöntőt mondott Kecskés István, a DUE Médiahálózat elnöke és Mohay Gergely, az Emberi Erőforrások Minisztériuma osztályvezetője, ezt követően a Tűzfészek társulat tért vissza elkápráztatni bennünket ledes produkciójával.

A DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának eredményhirdetése Az év diákrádiósa és Az év online diákmédiuma kategóriájának díjkiosztásával kezdődött el.

A délelőtt folyamán hirdetjük ki Az év diák-videóújságírója és Az év diákújságírója kategória győzteseit, valamint átadjuk a Telenorral közösen meghirdetett NETbiztos pályázat díjait. Színpadra lép Peller Károly, a Budapesti Operettszínház művésze, akinek később személyesen is feltehetik kérdéseiket az ifjú diákújságírók.

Fél 12-től kezdetét veszi a hatalmas vloggertalálkozó. Velünk lesz a Várkert Bazárban Nana, Panka, Szabyest, Török Ábel, Nessaj, GameGeek, CultureGeeks, The VR, Walrusz és DoggyAndi.

Vendégeink lesznek az egész napos programon sportolók, rádiós és televíziós műsorvezetők, valamint Nagy Ervin színművész, a nagy sikerű Kincsem című film főszereplője. Mi már nagyon várjuk a Várkert Bazárba Kiss Gergelyt, Szivós Mártont, Varga Dánielt, Szabados Ágnest és Rábai Balázst az RTL Híradóból, Koltay Annát, Béli Ádámot, Tóth Csillát és Dósa Lorettát, az M5 csatornától, a Középsuli szerkesztőit, az Éjjel-Nappal Budapest sztárjait, Pataki Zitát, Stohl Andrást, Bolla Zsoltot és Janklovics Pétert a Class FM-től, Szabó Leventét a Trollfocitól, valamint Náksi Attila lemezlovast is, aki fergeteges dj szettel készül csak a 24. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál közönségének a programkavalkád végén.

Ha még nem vagy itt, még most sincs késő elindulni: kihagyhatatlan tematikus és szakmai programokkal várunk a Várkert Bazár Multi termében!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság