Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Nem mindennapi, különleges szaxofonos nyitány a Sajtófesztiválon

A DUE 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválját egy tehetséges, méltán népszerű szaxofonos, fergeteges zenés produkciója fogja megnyitni. Megtisztelő számunkra, hogy fellépőink között üdvözölhetjük a Best Event DJ szaxofonosát, Kovács Szilárdot, azaz „Saxomant”!

Szilárd a fúvós hangszerek ördögien mesteri művésze, nemcsak szaxofonon, de furulyán is profin játszik. "Erre születni kell!" szokták mondani. Szilárd már 12 évesen egy idősebb szaxofonos mellett reggelig fújta az akkori nagy (B Tenor) szaxofonját, ülve, a tokjára támasztva az erdélyi bálokban és esküvőkben is egyaránt.
Iskola, tanár csak egy-két stílust képes kifejleszteni a diákban. Szilárdnál a szórakoztató paletta a leggagyibb kommersz zenéktől a G.Enescu pacsirtájával a napjaink DJ-jeinek egyedi és alkalmi sajátos elképzelésére (house) való élő improvizációig terjed. Kevés előadó képes felvenni a lantot ilyen kihívásokkal!

Számos helyen lépett már fel, Budapesttől egészen Erdélyig, sokan ismerhetik a nevét. Takács Nikolas, Bódi Csabi, Dj Dominique, DJ THOMX, Jessy- Marosi Zoltán, Jolly & Suzy, Sztefáno, Jakab Csaba, Doxa, Bitai István, Püsök Zoltán, Kiss Zoltán, csak pár név akikkel zenélt már Saxoman.
Fellépőnk, abszolút hallásának és páratlan tehetségének köszönhetően bármilyen slágert azonnal lekövet, a sajtófesztiválon a legmenőbb külföldi slágereket hozzuk el nektek egy különleges hangzásvilággal tálalva.


Kovács Szilárd - Saxoman

Minden bizonnyal Adolphe Sax is kíváncsian figyelné, milyen is az, amikor „Saxoman” megalapozza egy rendezvény hangulatát. Mi megadjuk a kezdő lökést számotokra, gyertek el május 11-én a DUE Sajtófesztiváljára, ahol a színvonal mellett az értékek képviseletére is törekszünk.

Ízelítőt az alábbi linken kaphattok Saxoman és a Best Event DJ munkásságáról.
Kövessétek őket facebookon is.

 

Ne hagyjátok ki a már előre is emlékezetes és feledhetetlen élménynek ígérkező produkciót!

Biztosítsd helyed a fesztiválon, az alábbi link alatt tudsz jegyeket vásárolni.

A 25. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál alakulásáról a linkre kattintva tájékozódhatsz.

Csatlakozz az eseményhez a Facebookon is!

Az előző évi Országos Ifjúsági Sajtófesztivál eseményvideóját erre a linkre kattintva nézheted meg.

Kövess minket a Facebookon is: www.facebook.com/DUEmediahalozat

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság