Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ember Márk is ott lesz a 25. sajtófesztiválon

Ember Márk, a Füvészkert hűséges pásztora, A padlás fantasztikus Rádiósa, Maugli dzsungelének félelmetes tigrise, a Szentivánéji álom Lysandere, és egyben az Oltári csajok szívtipró Herczeg Kornélja is. De vajon mi érdekli őt igazán?

Milyen élményeket szerzett színészi évei alatt? Milyen célokat szeretne elérni a Vígszínház művésze? Miben különbözik a színházi játék a kamerák előtti szerepléstől? Melyiket szereti jobban: a színházi közönséget, vagy a stábot, és a kamerákat? Ezeket a kérdéseket is felteheted, ha ellátogatsz a 25. jubileumi sajtófesztiválra, május 11-én a TESLA Rendezvényközpontba.

1993-ban született Budapesten. A Vörösmarty Mihály Gimnáziumban érettségizett. Gyerekkorában az édesanyja által vezetett színjátszó csoport tagja volt. Több hangszeren játszik, több zenekar tagjaként lépett már fel. 2012-ben felvételt nyert a Színház-és Filmművészeti Egyetem színész szakára, Máté Gábor és Dömötör András osztályába. Egyetemi gyakorlatát a Vígszínházban töltötte, melynek a diploma megszerzése után, 2017-ben tagja is lett.

Forrás: wikipedia, Kidsnews

 

 

Kapcsolódó hírek

Fehér Tiborral is találkozhatsz a 25. jubileumi sajtófesztiválon

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy már 29 évesen Jászai Mari-díjas színészek, és az ország legnagyobb kereskedelmi televíziójának műsorvezetői. Ő azonban igen.

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

Az Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság