Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Ábel Von Müller is vendége lesz a 25. Sajtófesztiválnak

Ábel Von Müller évek óta videózik. A Youtube-on 117 ezer fölé emelkedett a csatornájára feliratkozók száma. A „vlogolást” 2013 júniusában kezdte. Ma már pulóvert, pólót, telefontokot, esernyőt, poharat lehet a logójával rendelni.

Fellép Az ország legnagyobb gamer-rendezvényein. Fősikere, hogy a Videós Gálán a legfiatalabbként a Top5 közé jutott humor kategóriában, olyan nevek mellett, mint Dancsó Péter (Magyarország első számú videósa) vagy a Pamkutya-duó…stb.

Hogy indul egy youtuber karrier? Meg lehet ebből élni? Hány feliratkozó kell ahhoz, hogy megérje vlogolni? Hogyan figyelnek fel a partnercégek? Honnan jött az ötlet, hogy saját webshopot indítson. Ezeket a kérdéseket Te is felteheted Ábelnek a 25. jubileumi Sajtófesztiválon, ahova várjuk a vlogvilág sztárjait: Ungdanit, CultureGeeks-et, Nanát, Mozdulj ki" sztárjait, Herczeg Hajnalkát és másokat is. 

Kapcsolódó hírek

2017 legszexisebb nője is ott lesz a 25. Sajtófesztiválon

Az Oltári csajok telenovella cserfes Pirosát alakító Michl Juli eredetileg a kamera másik oldalán képzelte el a karrierjét: a Színház- és Filmművészeti Egyetemen televíziós műsorkészítő szakon tanult.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság