Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A HOLNAP TALI! sztárjaival is talizhatsz

A Holnap Tali! sztárjaival is találkozhatsz a 25. jubileumi Sajtófesztiválon. 2016-tól futó ifjúsági sorozat egy kitalált iskolában, a budapesti Petőfi Gimiben játszódik, ráfókuszálva a 11. osztályba járó 6 diákra, akik a népszerű sorozat főszereplői.

A cselekmény tele van szerelemmel, izgalmakkal, versengésekkel, ármánykodással és mai tinédzser problémákat is bemutat.

Az új évadban ismerős arcok és ismert fiatal tehetségek is feltűntek. Tóth Andi a Holnap Tali! Larájaként, Kováts Vera pedig Míraként látható a márciusban indult ötödik évadban az M2 Petőfi TV-n! Az új évadban a Petőfi gimisek lázasan készülnek az érettségire és ballagásra, sőt rendhagyó zenés produkcióval akarnak kedveskedni osztályfőnöküknek a szerenádon.

Rozi és Lilla egy fiúzenekart kér fel, hogy egy régi slágert dolgozzanak fel közösen Dömének. A bandát a sorozatból már ismert Benji (Huy), Patocska Olivér (Kristóf) és két tehetséges fiatal énekes-színész, Szőke Olivér és a SunCity musicalban megkedvelt Juhász Levente (Zalán) alkotja. Nem csak ők ketten érkeznek a sorozatba; egy titokzatos, vadóc lány is felkavarja a Petőfi Gimi életét.

2017. novemberében a Pesti Magyar Színházban Szente Vajk rendezésében bemutatták a SunCity – a Holnap Tali! musicalt.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság