Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hogyan jutok el a Sajtófesztiválra?

Budapesten nem egyszerű tájékozódni, de nem szeretnénk, hogy bármiről is lemaradj ami a Sajtófesztiválon történik, ezért adunk egy kis segítséget!

A 26. Országos ifjúsági Sajtófesztivál idén az Akvárium Klubban lesz. Ez Budapest egyik legmenőbb klubja a Deák térnél, ahová nagyon könnyű eljutni, érkezz az ország bármelyik égtájáról.
 
A helyszín legkönnyebben az M1, M2 és M3 metróval közelíthető meg. 
Az Akvárium Klub közelében található a Deák Ferenc tér, a metrótól 1 perc a bejárat. De közel van a Bajcsy-Zsilinszky úti metrómegálló, a Vörösmarty tér és a Bazilika, tehát ha Google tervezővel jössz, ezeket a megállókat is keresheted. 
 
A helyszín tömegközlekedéssel elérhető a 105-ös busz Deák Ferenc téri megállójától, a Földalatti vasút Vörösmarty téri, Bajcsy-Zsilinszky megállójától valamint a  16-os busz és a 47-es, 49-es villamosok Deák Ferenc téri végállomásától. 
 
A Népligettől, az M3-as metró illetve metrópótló autóbusszal jutsz el a helyszínre. Ezek a metrópótlók a átlósan az 1-es villamos megállójával szemben találod meg, de ne aggódj, mert az aluljárókban minden ki van írva. 
A Keleti pályaudvartól az M2-es metróval.
A nyugati pályaudvartól az M3-as metróval, itt szerencsére nincs pótlóbusz. 
A Déliből pedig szintén az M2-es metró lesz segítségedre. 

A fent említett vonalakon a Deák Ferenc téri megálló számotokra a végállomás. 

Az egész napos rendezvényre  feltétlenül hozz magaddal a jegyedet, ha már megkaptad. A helyszínen is tudsz jegyet venni, de ott már 2.500 forintba kerül.

A Nagy Diák Tesztek döntőire érkezők mindenképpen hozzanak  magukkal egy fényképes, személyazonosság megállapítására alkalmas okmányt. 

 

Az Akvárium büféjében lesz mód enni- és innivaló vásárlása, de hozd nyugodtan magaddal anyu szendvicsét is, semmi gond! 
 
Iskolai igazolást egész napra tudunk adni a résztvevőknek, szükség esetén a kísérőknek is.  

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság