Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Országos Ifjúsági Sajtófesztivál 2012.

A DUE Médiahálózat idén is megszervezi a diákújságírók és diákrádiósok éves legnagyobb találkozóját. Május 11-én, pénteken a Millenárisra várunk minden fiatalt, akit érdekel az újságírás és a média világa. Sztárparádé, szakmai programok és díjátadás egész nap!

A Millenáris Fogadójában reggel fél 10-kor indul az estig tartó program. A nagyszínpadon koncertek és sztárfellépők szórakoztatják az érkezőket. A pódiumon és az oldalhajóban ismert újságírók, tévés személyiségek, közkedvelt rádiósok találkoznak ifjú kollégáikkal. A Sajtófesztivál résztvevői személyesen tehetik fel kérdéseiket a média meghatározó személyiségeinek.  

Az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon ünnepélyes körülmények között adjuk át a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázat díjait többek között az Év diákújságírójának, az Év diákrádiósának, az Év diákfotósának, az Év diáklapjának és az Év mentorának.

A DUE Országos Iskolarádió Hálózatának tagjai jutalomsorsoláson vehetnek részt a Sajtófesztiválon. A DUE összesen 150 ezer forint értékű vásárlási utalvánnyal segíti a diákrádiók munkáját.

A program előkészületeiről és alakulásáról, a rendezvényre látogató sztárokról folymatosan hírt adunk itt, a DUE Online-on!

Helyszín: Millenáris Fogadó (1024 Budapest, Fény u. 20-22.)

Időpont: 2012. május 11. péntek 10.00–19.00

Bővebb információ a jegyárakról, és jegyrendelésről itt.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság