Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Jutalomsorsolás iskolarádióknak

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 150 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

A DUE Rádióhoz csatlakozott iskolarádiók minden évben jutalomsorsoláson vesznek részt. Egyesületünk ebben a formában is támogatja az iskolarádiók, a diákrádiósok munkáját. 10 iskola nyer egyenként 15 ezer forintos vásárlási utalványt. A nyereményt az iskolarádió technikai fejlesztésére lehet felhasználni.

A jutalomsorsoláson azok az iskolák vesznek részt, melyek iskolarádiói csatlakoztak a DUE hálózatához, és havonta rendszeresen visszaigazolják a DUE műsorok lejátszását. Az iskolarádió hálózat diákrádiós szerkesztőségeiből 4 fő ingyenes meghívást kap az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. A fesztivál nagyszínpadán, ünnepélyes keretek között zajlik a sorsolás. Azok az iskolarádiók, amelyek képviselői ott vannak a helyszínen, nagyobb eséllyel indulnak. A 10 darab 15 ezer forint értékű vásárlási utalványból négyet ugyanis csak azok az iskolák nyerhetnek meg, amelyek ott helyben át is tudják venni a nyereményt. A sorsolás adddig zajlik, amig az utolsó utaványok is gazdára találnak a Sajtófesztivál színpadán.

A DUE Rádió tagiskoláinak érdemes minél előbb igényelniük az ingyenes belépőjüket a május 11-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, hogy a sorsolás végén nyereményükkel együtt távozhassanak Millenárisról.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság