Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Fellép a Sajtófesztiválon Baricz Gergő

Nem múlhat el az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál egy közkedvelt sztár fellépése nélkül. Idén közkívánatra az X-Faktorból ismert Baricz Gergő szórakoztatja fellépésével a Millenárison összegyűlt diákmédiásokat.

Baricz Gergő szinte egy forint nélkül, stoppal érkezett Budapestre az X-Faktor válogatására. A tehetségkutató verseny válogatója alatt mindössze enni-inni volt pénze, szálláshely híján pedig egy alkalommal a híd alatt kellett aludnia. Végül a legjobb 25 közé jutott.

Gergő ma már hatalmas rajongótábort tudhat magáénak, hiszen hetente több ezren szavaztak rá az RTL Klub zenei tehetségkutatója során. Az X-Faktor második szériájának harmadik helyezettje magának ír zenét és szöveget, s reméli, szerzőként is sikere lesz.

Ami a zenét illeti, Baricz mindenevőnek mondja magát, de leginkább a rock, illetve az underground zenei világ áll közel hozzá. „Nagyon szeretem a Quimbyt, illetve Dorogi Pétert (az Intim Torna Illegál zenekar frontembere), külföldiek közül pedig Elvis Presley, Jim Morrison és James Hetfield a kedvencem” – mesélte az énekes

Szinte egymaga építi zenei karrierjét Baricz Gergő. Erről is kérdezgethetik őt a diákújságírók és diákrádiósok az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. Ugyanis mielőtt színpadra lépne, ifjúsági sajtótájékoztatót és közönségtalálkozót is tart a program keretében 15 órától. 16.30-tól pedig a nagyszínpadon énekel a közönségnek.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság