Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Drogprevenció a Sajtófesztiválon

Mint már megszokhattátok a Sajtófesztivál programja nem csupán a nagyszínpad eseményeiről szól. A Millenáris Fogadó több helyszínén is zajlik az élet. Idén szakadj ki pár percre az egész napos forgatagból, s pihenj meg a padláson, ahol az Északi Támpont Egyesület tagjai várnak.

Az 1996-ban alakult egyesület társadalmi célú kommunikációval foglalkozó non-profit alapon működő értékközösség, kreatív csoport. 

Kreativitásuk vitathatatlan, hiszen sokszínű kis csapatuk új megoldásokkal próbálja még hatékonyabbá tenni a drogprevenciót, mely  téma az idei Sajtófesztiválon a padlás programjában kiemelt szerepet kap.

Ha napközben ellátogattok a Padlásra, az Északi Támpont Egyesület szociális témákat felölelő Karmák – Hétköznapi hősök című sorozatának filmjeit tekinthetitek meg.

Ám a sorozat mellett az ő nevükhöz fűződik még, a Drogvilág című angol animációs film és módszertan magyarországi elterjesztése, a hazai fejlesztésű on-line prevenciós játék a Junkie Monkey, a Nemzeti Drogportál hiányát pótolni szándékozó Fűnyíró Független Ifjúsági Lapok

A padlás részletes programjával hamarosan jelentkezünk.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság