Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Díjzápor a DUE tehetségkutató pályázatán

Ipadek, repülőjegyek, mediapadek. Parádés díjakat kapnak a DUE idei Tehetségkutató Diákmédia Pályázatának legjobbjai. 7 kategóriában több, mint 50 díjazott, több mint 3 millió forint értékben vihet haza nyereményeket.

 

Érdemes a DUE Tehetségkutató Diákmédia Pályázatán indulóknak ellátogatniuk az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. Soha nem látott mennyiségben nyernek ugyanis a pályázók rendkívül értékes díjakat. Sokak álma egy iPad3, ebből mindjárt három darabot nyernek a pályázók. Hatan a Huawei jóvoltából egy-egy mediapaddel lesznek gazdagabbak. A Telenortól Galaxy tabet, a Diákhitel Központtól laptopot kapnak a nyertesek. A Ryanair repülőjegyet ajánlott a legjobb diákmédiásoknak, ezzel jóval olcsóbb lesz a nyaralás! Nyelvtanfolyamok, nyelvvizsgák, nyelvtankönyvek, vírusirtók szerepelnek még a nyeremények között. A DUE a nyári Médiatáborába ad közel 1 millió forint kedvezményt ad a pályázók legjobbjainak. De gazdára talál sok belépő, könyv, szépségápolási cikk is.

A díjazottak május 11-én, pénteken 10 órától vehetik át díjaikat a Millenáris Fogadó színpadán.

A díjzáporból nem maradnak ki a DUE Rádió tagiskolái sem. Az éves jutalomsorsoláson 150 ezer forint értékben nyernek technikai eszközök vásárlására utalványt a diákrádiók.

És végül a tombolán is lehet nyerni, a fődíj itt is egy mediapad!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság