Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Az Oscar-díjas Rófusz Ferenc a Sajtófesztiválon az NMHH mozitermében

Rófusz Ferenccel, az animációs film kategóriában Oscar-díjat nyert rendezőnkkel is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Nem csak a díjazott filmet, hanem Rófusz Ferenc legújabb alkotását is megnézheted.

 

Az NMHH Mecenatúra Moziban levetítjük neked Rófusz Ferenc legújabb animációs filmjét, A Toppikat. A filmvetítés után értékelhetitek a látottakat, amiért ajándékot is kaptok, ráadásul segítetek egy Oscar-díjas rendezőnek abban, hogy legújabb rajzfilmje biztosan elnyerje a fiatalok tetszését. A teszt után kérdezhetitek Rófusz Ferencet az animációs filmművészetről, munkásságáról, Oscar-díjas filmjéről, A légyről, sőt, élőben megnézhetitek a filmért kapott Oscar-díját is! A beszélgetés elején levetítjük nektek A légy című filmet.

„Az embernek kedve támad benyúlni a képbe, és beletúrni egy Toppi frizurájába” - mondta Rófusz Ferenc új filmjéről. A vele készült teljes interjút elolvashatod aMédiatanács blogján, ha ide kattintasz.

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság