Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Mátyássy Áron rendezőt is, aki elsőfilmesként elhozta a Szemle fődíját, várjuk az NMHH mozitermébe

Mátyássy Áron rendezővel is találkozhatsz a Sajtófesztiválon, a rendezvény főtámogatójának, a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság programjának keretében. Az ifjú filmes Csukás István forgatókönyvéből készített ifjúsági filmet, Berosált a rezesbanda címmel.

 


Találkozz, kérdezz, nézz!
Gyere el és találkozz a Magyar Média Mecenatúra programban támogatott legújabb ifjúsági film – a Berosált a rezesbanda – forgatókönyvírójával, és híres mesehősök – Süsü, Gombóc Artúr és Mirr-Murr kandúr megteremtőjével – Csukás Istvánnal, a rendezővel, Mátyássy Áronnal, a producerrel, Csortos Szabó Sándorral és a film egyik gyerekszínészével, Szemző Simonnal, akit megkérdezhetsz, hogy vajon mi motiválta arra, hogy jelentkezzen a szerepre, és hogyan zajlik egy igazi casting.
 
Mátyássy Áron 2006-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetemen Grunwalsky Ferenc osztályában. Első nagyjátékfilmje, az Utolsó idők, 2009-ben elnyerte a 40. Magyar Filmszemle Arany Orsó díját, egy évvel később az Átok című sorozat, melyet szintén ő jegyez, a Szemle tévés kategóriadíját nyerte meg. Azóta főleg televíziós produkciókban dolgozik, jelenleg második játékfilmjére készül.
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság