Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Lazáry Fanni 2013 Ifjúsági Sajtódíjasa

A DUE két alapító alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József 1997-ben Ifjúsági Sajtódíjat alapított, amelyet évente egy fiatal tehetséges újságíró kaphat meg. Idén a DUE Médiahálózat legnagyobb elismerését Lazáry Fanni vehette át.

 

"Kíváncsi vagyok a világra, az emberekre, és általában mindenre." Így kezdi bemutatkozását a DUE Médiahálózat 2013 évi Ifjúsági Sajtódíjasa.
Már 6 évesen a szombathelyi iskolai ünnepségen szaval, 9 évesen a Magyar Televízió Híradójával ismerkedik, 13 évesen a megyei lapban publikál. Egyenes út vezetett az újságírás felé, közben persze fontos volt számára a sport és a tanulás is. Ma már a Corvinus egyetem padjait koptatja, de közben új netes rádió, az önkéntesekkel működő Best Rádió indításán dolgozik, publikál a Szeretlek Magyarország Médiacsoportnál, a Fashion Time online magazinban és a DUE Tallózóban is. Szelíd, barátságos stílusával, céltudatosságával már most sok felnőtt újságíró példaképe lehetne, és minden esélye megvan, hogy további sikereket halmozzon sikerekre ebben a szakmában és az életében az idei Ifjúsági Sajtódíjas Lazáry Fanni.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság