Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Hírek

Hatalmas Kreatív Nap

Hatalmas Kreatív NapHatalmas Kreatív Nappal egybekötött kiránduláson vettek részt a táborlakók szerdán. Délelőtt kisvasúttal a nem messzi Somogyszentpálra utazott a csapat, délután a táborban pedig mindenki az anyagain dolgozott.

Négy napja a táborban

Négy napja a táborbanKedden végre a tévés csoport is megmutathatta magát, persze a többiek sem lógatták a lábukat. A tábor negyedik napja is mozgalmasan telt.

„Incselkedem a cikkírással” - Interjú Lotfi Behnammal

„Incselkedem a cikkírással” - Interjú Lotfi BehnammalEgyüttműködött az életében a zene és az újságírás. Párhuzamosan csinálta a két dolgot, de végül a zene győzedelmeskedett. Lotfi Behnam - a Compact Disco egyik tagja -, röviden Begi, beszélt múltjáról, jelenéről, és a jövőbeli terveiről mikor a tábor harmadik napján ellátogatott hozzánk.

Partilap, Rém, Krónika – tábor harmadik nap

Partilap, Rém, Krónika – tábor harmadik napA tábor harmadik napjára beindult a munka. Megjelent az első Partilap, a videós csoport megállás nélkül forgatott, a rádióstúdióban is egész nap pörgés volt.

Nyüzsgés a tábor második napján!

Nyüzsgés a tábor második napján!Szorgos munkával telt a második tábori nap. A Hírfelmetszők csapata készített déli krónikát, este pedig ők dolgoztak a másnap reggel megjelenő Partilap hasábjain. Megérkezett Varga G. Gábor szakmai vezető, Tóth Zoltán és Vadnay Szabolcs pedig elhagyta a tábort.

A Médiatábor műsorai a DUE Online-on

A Médiatábor műsorai a DUE Online-onMár most újrahallgathatjátok, újranézhetitek a tábor rádióműsorait, videóit a médiatárban.

Első nap a Médiatáborban

Első nap a MédiatáborbanSzombaton a Médiatábor első napján a csoportok ismerkedtek, nevet választottak, szignálokat gyártottak. Este pedig egy mini stáb elkísérte fellépésére Mavrák Kata csoportvezetőt.

Elkezdődött a tábor!

Elkezdődött a tábor!Pénteken a tábort előkészítő csapat napközben elvégezte az utolsó simításokat, és este hatkor hivatalosan is elkezdődött az idei médiatábor.

Épül a médiatábor

Épül a médiatáborSzerda este megérkezett Balatonfenyvesre a DUE Médiatáborának lelkes építő csapata, majd az esti taktikai megbeszélést követően csütörtök reggel mindenki belevetette magát a munkába.

Megjelent az interaktív Kis Hasznos

Megjelent az interaktív Kis HasznosMegjelent a 2012-es Médiatábor első lapja, a Kis Hasznos. A korábbi évek Kis Hasznosait még papírra nyomtatva kapták meg a táborozók érkezésükkor, idén viszont már a tábor előtt elektronikus formában böngészhetik.

Eljuthatsz az Európai Parlamentbe

Eljuthatsz az Európai ParlamentbeOktóberben rendezik meg az Európai Ifjúsági Médianapokat, melynek alkalmával az unió összes tagállamából 100 fiatal újságíró találkozik Brüsszelben, az Európai Parlamentben, hogy megvitassák a gazdasági válság kommunikációját érintő kérdéseket.

Puzsér Róbert a médiatáborban

Puzsér Róbert a médiatáborbanAz RTL Klub tehetségkutatójában 2012-ben valóban csillag született. Ám ezúttal nem a jelentkezők közül került ki a kiscsillag, hanem az újonnan felállt zsűri egyik tagja, a szókimondó filmkritikus, Puzsér Róbert lett a nézők kedvence. Médiatáborunkban fiatal újságírók kérdeznek majd tőle.

Első 1 2 3 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 187 188 189 Utolsó

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság