Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Készülj velünk a 21. Sajtófesztiválra!

A DUE Médiahálózat május 16-án, a Budapesti Millenáris Park D csarnokában rendezi meg az idei Országos Ifjúsági Sajtófesztivált. Az egész napos programon Neked is ott a helyed! Cikkünkből sok hasznos információ derül ki.

Mi már tudjuk, hogy mit fogsz csinálni 2014. május 16-án: részt veszel a DUE 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján. A korábbi évekhez hasonlóan idén is megtartjuk a fiatal diákmédiások legnagyobb éves találkozóját a budapesti Millenáris Park D csarnokában. A közel 2000 érdeklődőt vonzó eseményen mindent megtalálsz, ami média. A DUE egész napos rendezvényén több pályázat eredményhirdetését is megtartjuk, valamint lesz Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolás és tombola is. Több mint 2 millió forint értékben találnak gazdára nyeremények. Helyi kincs – légy a vendégünk! elnevezésű pályázatunk legjobb pályázó diákcsapatait egész nap megtalálod, akik településük turizmusát népszerűsítik, így helyben kiválaszthatod, hová szervezd osztályodnak az év végi, vagy családodnak a nyári kirándulást.

A Sajtófesztiválra 9.15-től várunk benneteket. Kecskés István, a DUE elnöke nyitja meg a rendezvényt. A délelőtt folyamán a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat több kategóriájában és a Telenorral közösen meghirdetett Jövőkutató pályázat kategóriáiban is kiosztjuk a díjakat. Sok tánc, ének és zene vár egész nap. Találkozhatsz ismert, a médiában nap mint nap látható személlyel is. Közönségtalálkozó keretében kérdezheted például az időjósok közül Pataki Zitát a szakma rejtelmeiről.

Nem árt, ha jól kialszod magad előző éjjel, mert a délután is rengeteg izgalmas programot tartogat számodra. Amellett, hogy folytatjuk a díjak átadását, találkozhatsz Kiss Ádámmal, Litkai Gergellyel, Novodomszky Évával, Istenes Bencével és Al Ghaoui Hesnával is. Már most kezdd el összeállítani a kérdéseidet, mert a média szakemberei csak rád várnak!

Az Ifjúsági Sajtódíjat a DUE két alelnöke, dr. Balázs Géza és Szayly József adja át. Jutalmazzuk a legaktívabb diákrádiókat egy sorsolás keretében, valamint exkluzív koncertet ad a ByTheWay együttes. A fiúkat az ország legszuperebb diáklapjai jutalmazását követően alaposan kifaggathatod. A méltán mozgalmasnak nevezhető rendezvényt tombolával zárjuk. A tét ott sem lesz kicsi, érdemes tehát maradnod!

Már most vedd meg jegyedet a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, hiszen március 31-ig extra kedvezményesen, csupán 1600 Ft-os darabáron juthatsz hozzá! A jegyek elővételi ára április 1-től 2000 Ft lesz, míg a helyszínen 2500 Ft-ért válthatod meg belépődet a koncerttel egybekötött rendezvényre. Jegyek rendelhetők a sajtofesztival@due.hu e-mail címen és a DUE Shopban.

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság