Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Az idei Sajtófesztivál vendége: Kiss Ádám

A sokak által ismert és elismert humorista, Kiss Ádám immár egészen biztosan szereplője lesz az idei, május 16-án megrendezendő 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválnak.

Előzetes kérdőívünkre adott válaszaitok alapján többen is kíváncsian várnátok megjelenését a fesztiválon, így mi most megteremtettük erre a lehetőséget! A 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon személyesen is kérdezheted kedvencedet egy közönségtalálkozó keretén belül, ahol kollégájával, a szintén közönségkedvenc Litkai Gergellyel együtt lépnek majd az érdeklődők elé.

Kiss Ádám a Dumaszínház tagja, rendszeres fellépője. Legtöbben a Showder Klub keretein belül végzett munkássága során ismerték és kedvelték meg.

A közelmúltban két könyve is napvilágot látott. Először 2010-ben a Szütyiő, majd 2012-ben a Benk Dénessel együtt megjelentetett Kiss Kiss Benk Benk című műveket olvashattátok.

Tavaly pedig az On Air Day Tour, 12 részes roadreality sorozattal szórakoztatta közönségét, amely a nyári, erdélyi körút alatt szerzett élményeit filmesíti meg. Ezt az interneten akár most is megtekinthetitek, ha eddig nem tettétek volna meg, hiszen bármikor elérhető a sorozat.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy személyesen is megismerhesd kedvencedet. Szerezd meg már most belépődet az eseményre! Ne feledd, március 31-ig még kedvezményesen, mindössze 1600 Ft-ért veheted meg a jegyedet a Sajtófesztiválra!

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság