Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Istenes Bence is a 21. Sajtófesztivál vendége lesz!

Elfogadta meghívásunkat, így már biztosan részt vesz az idei Sajtófesztiválon Istenes Bence, az RTL Klub képernyőjéről ismert népszerű műsorvezető.

Karrierje az RTL NekedValó című műsorával indult, majd 2008-ban vált egyre ismertebbé és népszerűbbé a VIVA TV műsorainak vezetésével. Azóta egyre több helyen bukkan fel az arca. Az elmúlt időszakban már olyan műsorok vezetését kapta meg, mint az X-Faktor negyedik évada, vagy a Való Világ hatodik szériája. Emellett a Szombat esti láz alatt is sokan szurkoltak a sikeréért.

Mostanában a Brandmánia, az Önindító és a Való Világ műsorok követésével tudod figyelemmel kísérni munkásságát. Május 16-án pedig személyesen is felteheted kérdéseidet a Sajtófesztivál keretein belül rendezett közönségtalálkozón, hogy még többet megtudj kedvencedről!

Ragadd meg a lehetőséget, hogy személyesen is találkozhass kedvenceddel! Vedd meg még most a jegyed, hogy biztosítsd helyedet a május 16-án megrendezendő 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon! A jegy elővételi ára április 30-ig 2000 Ft.

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság