Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Akrobatikus rock’n’roll nyitja a Sajtófesztivált

Ha a média világa mellett a tánc iránt is érdeklődsz, vagy csak egy igazán vérpezsdítő produkcióra vágysz, ne hagyd ki a májusi Sajtófesztivált!

A Rockin’ Board TSE produkciója nyitja meg május 16-án a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztivált a budapesti Millenárison. Ne hagyd ki, jó buli lesz!

Az egyesület akrobatikus rock’n’roll oktatására szakosodott. Vezetőedzői 15 éve oktatnak Budapesten, 5 éve pedig már Veresegyházon, Szadán, Gödöllőn, Csomádon, Őrbottyánban és Vácott is. Hét diplomás, nemzetközileg elismert edző képzi a táncosokat óvodás kortól a felnőtt korosztályig. A tagoknak lehetőségük van kikapcsolódásként vagy akár versenyszerűen is űzni ezt a sportot.

A táncosok aktívan részt vesznek a városok kulturális életében. Számos rendezvényen adnak műsort: bálokon, szalagavatókon, sportnapokon, megnyitókon, majálisokon.

Az egyesület háromszáz táncosa között vannak Európa Kupa győztesek, világbajnok ezüstérmes sportolók, valamint többszörös országos és magyar bajnokok is. Többségük már óvodás korban elkezdett megismerkedni a rocky alapjaival.

Hidd el, téged is elkápráztatnak a Millenárison. Időben gondoskodj belépődről, hiszen április 30-ig még kedvezményesen juthatsz hozzá!

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság