Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

A külpolitika elismert szakértője is a DUE-t választja

Egészen biztosan ott lesz az idei Sajtófesztiválon Al Ghaoui Hesna magyar riporter, akit konfliktuszónákból adott tudósításai tettek széles körben ismertté. Tarts velünk te is, és tedd fel kérdéseidet május 16-án!

A közkedvelt külpolitikai újságíró a Magyar Televízió riportereként kezdte televíziós pályafutását.
Riportjaival kétszer nyert Kamera Hungária díjat. A Gázai övezetben forgatott tudósítása bekerült a Monte-carlói Televíziós Fesztivál alkotásai közé, 2011-ben pedig Prima Primissima díjra is jelölték.

Jelenleg is futó riportműsora, amelynek címe Bábel – Hesnával a világ, az M1 műsorán látható. Megéri figyelemmel kísérni a műsort, hiszen minden adás egy-egy különös témát jár körbe Magyarországról és a nagyvilágból.

A május 16-i Sajtófesztiválon személyesen is találkozhatsz a médiaszemélyiséggel, és egy közönségtalálkozó keretén belül te is felteheted neki kérdéseidet. Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy személyesen is megismerhesd a műsorvezetőt! Szerezd meg már most belépődet az eseményre! Ne feledd, április 30-ig még kedvezményesen, mindössze 2000 Ft-ért veheted meg a jegyedet a Sajtófesztiválra! (A belépők május 1-től 2500 Ft/db áron kaphatók.)

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság