Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Te ismered a gúlatornát?

Szereted a tornát? Lételemed a mozgás? Ha nem csak a kütyük érdekelnek, ott a helyed a Sajtófesztiválon. A Limes gúlatorna csapata téged is levesz a lábadról!

A Limes Sportegyesület Gúlatorna csoportja Juni Emese vezetésével alakult meg. A Talentum Tehetséggondozó Központ – Sportcenter falain belül zajlanak az edzések, felkészülések. A gúlatorna azért is különleges, mert megfelelő alapokat nyújt a diákoknak a sportakrobatikához, a tornához és további társsportágakhoz is.

Általános iskolás korcsoportról van szó, a lánycsapat 11 tagú. Páros és hármas gyakorlatok bemutatása a fő profiljuk, emellett egy közös csapatgyakorlatban a teljes csoport bemutatja tudását.

Folyamatosan versenyek résztvevői is. Budapesti akrobatikus torna utánpótlás versenyeken és diákolimpián is jelen vannak. A 2013-as Akrobatikus Torna Országos Diákolimpián B-kategóriában, újonc és gyermek korosztályban minden induló páros dobogós helyezést ért el.

Ismerkedj meg te is a csapattal május 16-án a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon. A Millenáris D csarnokában te is részese lehetsz a parádés bemutatónak. Szerezd be mielőbb jegyedet a rendezvényre, hiszen április 30-ig még kedvezményesen, 2000 Ft/db áron juthatsz hozzá. (A jegyek ára május 1-től és a helyszínen 2500 Ft lesz.)

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság