Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Sulirádiók jutalomsorsolása

A DUE Médiahálózat minden évben támogatja a DUE Rádióhoz csatlakozott iskolák diákrádióit. Az idén is az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon lesz az Országos Iskolarádió Hálózat jutalomsorsolása, melyen 160 ezer forint értékű vásárlási utalvány talál gazdára.

A DUE Rádióhoz csatlakozott iskolarádiók minden évben jutalomsorsoláson vesznek részt. Egyesületünk ebben a formában is támogatja az iskolarádiók, a diákrádiósok munkáját. 10 iskola nyer egyenként 10, illetve 25 ezer forintos vásárlási utalványt. A nyereményt az iskolarádió technikai fejlesztésére lehet felhasználni.
 
A jutalomsorsoláson azok az iskolák vesznek részt, melyek iskolarádiói csatlakoztak a DUE hálózatához, és havonta rendszeresen visszaigazolják a DUE Rádió műsorainak lejátszását. Az iskolarádió hálózat diákrádiós szerkesztőségeiből 4 fő ingyenes meghívást kap az Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra. A fesztivál nagyszínpadán, ünnepélyes keretek között zajlik a sorsolás. Azok az iskolarádiók, amelyek képviselői ott vannak a helyszínen, nagyobb eséllyel és az értékesebb utalványokért indulnak. A 10 darab vásárlási utalványból a négy darab 25 ezer forint értékűt ugyanis csak azok az iskolák nyerhetik meg, amelyek ott helyben át is tudják venni a nyereményt. A sorsolás addig zajlik, amíg az utolsó utalványok is gazdára találnak  a Sajtófesztivál színpadán.
 
Az idei sorsolásban Mádai Vivien és Buda Márton, a DUE Rádió műsorvezetői fognak segédkezni, így velük is biztosan találkozhatnak azok a sulirádiósok, akik részt vesznek az eseményen.
 
A DUE Rádió tagiskoláinak érdemes minél előbb igényelniük az ingyenes belépőjüket a május 16-i Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, hogy a sorsolás végén nyereményükkel együtt távozhassanak Millenárisról.
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság