Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

IQ a Sajtófesztiválon – kerülj képbe, hogy ősszel te legyél a legjobb!

A Nagy Diák IQ-teszt 2013. szeptember 15-én indult útjára , amelynek célja nem volt kevesebb, mint hogy megtalálják Magyarország legintelligensebb diákjait. 15 ezer diák versengett egymással a nemes címért és az értékes nyereményekért egészen a december 5-i, élőben zajló fináléig.

Május 16-án, a Millenáris D csarnokában rendezett 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon vendégünk lesz Rátonyi Krisztina és Nagy Lantos Balázs is, akiktől bátran kérdezhettek a fesztivál keretén belül rendezett ifjúsági sajtótájékoztatón az eseményről.

Rátonyi Krisztina a Nagy Diák IQ-teszt háziasszonyaként szerepelt a rendezvényen, Nagy Lantos Balázs pedig a Mensa HungarIQa elnökeként adta át a fiatal győzteseknek a megérdemelt díjakat.
A 3 fordulós verseny döntőjében a Mensa HungarIQa által összeállított feladatokat kellett megoldania a diákoknak. Az első fordulóban induló mintegy 15 ezer fiatalból 20 fő mérkőzhetett meg a döntő második szakaszában, majd a végjátékot a lányok közül Tóth Anna, a fiúk közül pedig Kóczán Gergely nyerte december 5-én a Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpontban.

Ne feledjétek, 2014 őszén ismét próbára tehetitek tudásotokat a Nagy Diák IQ-teszten!

Ha első kézből szeretnél információkhoz jutni az eseményről és részleteiről, ne felejtsd el minél előbb megvenni jegyedet a Sajtófesztiválra! Belépődet május 1-től és a helyszínen 2500 Ft-os darabáron vásárolhatod meg.

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság