Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Mozdulj a Sajtófesztiválon!

A Sajtófesztiválon gondoskodnak a hangulatról a hazai egyik legelismertebb hip-hop tánciskola növendékei is május 16-án a budapesti Millenárison.

A Black Time Hip-Hop Dance School már régi múltra tekint vissza. Hartmann Gábor az egyik alapítója, emellett a hazai hip-hop tánc világának meghatározó egyénisége.

Az iskola nem csak professzionális oktatásra törekszik, de egy jó közösség kialakítását is fontosnak tartják. Közösségi programjaik segítségével a csoportok még inkább egységgé kovácsolódva tudnak együtt dolgozni a fellépéseken is.

Kicsiktől nagyokig várják a tanulókat, egészen a felnőtt korosztályig. A Sajtófesztiválon is változatosan, 3-4 csoport fellépésével mutatják be munkájukat.

Az iskola működése óta számos versenyen vett részt, illetve nyert hazai és külföldi megmérettetéseken egyaránt. Láthatók voltak a Csillag Születik 2007-es évadában és több divatshow-n, mint például az ÁRKÁD divatbemutatóján és a COSMOPOLITAN divatshow-n.

Május 1-től és a helyszínen 2500 Ft-ért válthatod meg jegyedet a koncerttel egybekötött 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválra, ahol szakmai, tematikus és interaktív programokkal, pódiumbeszélgetésekkel, ifjúsági közönségtalálkozókkal és koncertekkel várunk. Belépők rendelhetők a sajtofesztival@due.hu e-mail címen vagy a DUE Shopban.

Kattints a részletes programért!

Csatlakozz a Facebookon!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság