Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Barangolás a vidéki Magyarországon

A vidéki életről, valamint annak megismerésének fontosságáról tart pódiumbeszélgetést dr. Eperjesi Tamás, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) vidékfejlesztési igazgatója a 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválon.

A május 16-i Sajtófesztiválon számos tematikus programmal várunk. Többek között sor kerül a Helyi kincs – légy a vendégünk! című workshopra, melynek keretén belül dr. Eperjesi Tamás, a Nemzeti Agrárszaktanácsadási, Képzési és Vidékfejlesztési Intézet (NAKVI) vidékfejlesztési igazgatója a vidéki életről, annak megismerésének fontosságáról és az érvényesülési lehetőségekről fog beszélgetést tartani Helyi kincs – barangolás a vidéki Magyarországon címmel. Lehetőség nyílik a témán belüli eszmecserére és a felmerülő kérdések megvitatására.

 

A projekt a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat Elnökségének értékelése és javaslata alapján, az Európai Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Alap társfinanszírozásában, a Nemzeti Vidékfejlesztési Program Irányító Hatóságának jóváhagyásával valósul meg.

Európai Mezőgazdasági Vidékfejlesztési Alap: a vidéki területekbe beruházó Európa

 

 

 

 

 

 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság