Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

DUE almanach a 25. szülinapra

Elkészült az idén 25 éves DUE Médiahálózat egykori és jelenlegi tagjainak online gyűjtőalbuma, melybe mostantól bármelyik DUE-s feltöltheti adatait - jelentette be Kecskés István elnök a DUE 21. Országos Ifjúsági Sajtófesztiválján. Az almanach-ban már több mint 30-an szerepelnek!

Idén 25 éves a DUE. Az elmúlt öttel osztható szülinapokra készült egy-egy füzet, amiben összefoglaltuk az eltelt éveket, igyekeztünk számba venni, hogy mi történt velünk, kikkel gazdagodott a DUE-s család.
 
2014-ben, a 25 születésnapra azonban már egy bővíthető, frissíthető, online "kiadványt" készítettünk, amelybe bármely valaha volt és jelenlegi DUE-s elkészítheti adatlapját. A kitöltés-feltöltés nagyon egyszerű, percek alatt beírhatod magad a DUE-sok nagykönyvébe. 
 
25 év alatt nagyon sokan voltunk – mi legalábbis mindenhol találunk egykori vagy jelenlegi DUE-st. Az almanachban a részvétel önkéntes, és reméljük, Te is kitöltöd az adatlapot, hogy egymásra találjunk megint! Eddig már több mint 30 DUE-s jelentkezett be az oldalra, de több száz régi és új DUE-st várunk. Az albumban persze nem csak a saját adatlapod töltheted ki, hanem végigböngészheted egykori DUE-s barátaidét is - megnézheted kivel mi történt az elmúlt években, nosztalgiázhatsz a régi képeken, és felveheted a kapcsolatot is, akivel csak akarod!
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság