Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

PAFE!

A Pannónia Fesztivál körül hiába volt a sok herce-hurca, idén szerencsére bebizonyosodott, hogy PAFE volt, lesz, marad, immáron ötödik alkalommal is a Várpalota melletti Cseri-parkerdőben, június 9-től 13-ig. Nagy Kátya írása

Így, ötödjére is a pünkösdi hétvégén melegíthetsz be a fesztivál szezonra. Ajánlott versenyszámok a sátorállítás ellenszélben vagy 40 fokban, hideg vizes zuhany vétel, sörös korsóemelgetés, sikítással átlépni a decibel küszöbértéket, ugrálás, majd az est végére visszatalálás a sátorlabirintuson belül saját hálózsákodhoz. 
Mi más kellhet még egy ütős fesztiválhoz? Are you wanna rock? Idén I Wanna Rock, üvölthetjük a Twisted Sister koncertjén, akik Várpalotán kezdik idei Európa-turnéjukat. 
Természetesen a Pannónia fesztivál nevéhez méltóan továbbra is első sorban a magyar zenekarok számára tartja fent az ugart, így a 140 fellépő között idén is találkozhatunk a Kiscsillaggal, a PASO-val, az Ossiannal, a Belgával, a Vad Fruttikkal és a Magashegyi Undergrounddal is. 
A több napos vigasságra idén három-, négy- és ötnapos bérletet is lehet váltani, a hétfői bónusz napra pedig külön napijegyet is lehet kapni. Így az ötnapnyi tömény zenei és program kavalkád 6500Ft-ot, a négy 5500Ft-ot, a három pedig 4500Ft-ot vesz ki a malacperselyekből.


Nagy Kátya 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság