Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Médiatábor – hozz még egy táborozót!

Közeleg a végső határidő (július 1.) az idei DUE Médiatáborba jelentkezőknek. Sláger lehet az idén bevezetett „Hozz magaddal még egy táborozót” kedvezmény.

A DUE júliusi Médiatábora iránt minden évben május végén és június elején a legnagyobb az érdeklődés. Akik jó időben jelentkeztek, vagy akik részt vettek a DUE Országos Tehetségkutató Pályázatán, esetleg a DUE-Vodafone médiatábor pályázaton, jelentős kedvezményeket kaphattak a részvételi díjból.

 

Aki csak most szánja el magát a jelentkezésre, az is kaphat még kedvezményt! Folyamatosan él a „Hozz magaddal még egy táborozót” kedvezmény. Ez azt jelenti, hogy ha egy táborozó elhívja a táborba társait, barátait, akkor minden új táborozó után 5 000 Ft kedvezményben részesül. Ez az egyetlen olyan táborkedvezmény, ami minden más kedvezménnyel összevonható!

A DUE Médiatábor ára első ránézésre nem alacsony, de ha figyelembe vesszük, hogy 10 napos Balaton parti programról van szó teljes ellátással és párját ritkítóan magas színvonalú szakmai programmal, akkor érthető, miért alakul így a tábordíj. 70-80 fiatal tábori munkáját, szakmai fejlődését 15-20 szakmai vezető, a médiában tevékenykedő szakember segíti. Ebből következik, hogy szinte minden résztvevő személyre szabott, rendkívül hatékony képzésben részesül. Történik mindez egy jó közösségben, amit mi sem igazol jobban, hogy az első táborozók közel fele visszatér a DUE táborba a következő évben is.

Ha nem szeretnél lemaradni, akkor jelentkezz mielőbb az év táborába, töltsd a DUE-val az év 10 legjobb napját!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság