Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Mobilfotós tippek és trükkök, avagy így használd okostelefonod kameráját

A DUE ingyenes képzést indít, melyen az okostelefonok segítségével készített tartalmak kerülnek a középpontba. Te tudod, milyen felvételeket készíthetsz a mobiloddal? Mi segítünk, hogy pár óra alatt profi legyél.

Fotók: Detkó Dávid

Szeretnél profikat megszégyenítő fotókat és videókat készíteni a mobiloddal? A DUE ingyenes képzése minden kérdésedre választ ad, és te lehetsz a suliban a legmenőbb mobilfotós.

Érdekel a fotózás, videózás? Úgy érzed, nincs megfelelő eszközöd hozzá? Sok ötleted van, de nem tudod, hogyan fogj hozzá a megvalósításhoz? Neked találtuk ki ingyenes képzésünket, melyen profi szakember segítéségével 2 óra alatt minden szükséges ismeret és rengeteg hasznos tipp kerül a birtokodba, hogy te magad is profi tartalmakat készíts mobillal.

Hogyan fotózz, videózz mobillal? Hogyan szerkeszd a felvételeket? Hogyan tedd közzé az interneten és hogyan használd fel saját produkcióidban? Ezekre a kérdésekre biztos választ kapsz, ha jelentkezel. Sokkal többre képes mobilod kamerája, mint amire te gondolsz. A képzésen Detkó Dávid, a Microsoft Devices Group magyarországi mobilfotós nagykövete segít eligazodni a mobiltartalom-készítésben. Hasznos tanácsai segítenek abban, hogy a lehető legprecízebb munkát készítsd el. Pár óra alatt feltárulnak mobilod kamerájának titkai. (Dávid képein kívül videóit is ajánljuk figyelmedbe ide és ide kattintva.)

A képzést kifejezetten ajánljuk, ha március 15-ig pályázol a Ha mobilnet van, minden van? nevű videós pályázaton. A legjobbak tabletet és okostelefont nyerhetnek. Ne habozz jelentkezni!

A képzést még két időpontban tartjuk, hogy az egyiken biztosan ott tudj lenni:

  • február 21. szombat, 11–13 óra
  • március 5. csütörtök, 16–18 óra

A programra elsősorban a 12–25 év közötti fiatalok jelentkezését várjuk. Nem kell mást tenned, mint elküldeni regisztrációs leveledet a due@due.hu e-mail címre, legkésőbb a választott képzés előtt 2 nappal. Add meg neved, e-mail címed, telefonszámod és a választott képzés dátumát!

A képzéseken való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A regisztrációkat érkezési sorrendben dolgozzuk fel és igazoljuk vissza!

A képzéseket Budapesten, a Blaha Lujza térnél található irodában tartjuk. Jelen lesz a programokon, és a DUE-t képviseli Varga G. Gábor, a Népszabadság szerkesztő-újságírója, a DUE intézőbizottságának vezetője.

 

További információ:

due@due.hu

06 1 222 8213


Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság