Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Rólad szól! – Alakítsd Te a döntéseket, alakítsd Te a saját életed!

A döntéshozók sokszor, sok helyen kimondják, hogy a fiatalok nélkül nem lehet jó ifjúságpolitikát „csinálni”. Értük csak velük lehet dolgozni. Ezen gondolat mentén indítja el a Család- és ifjúságügyért Felelős Államtitkársága a Rólad szól! – párbeszéd a fiatalokkal elnevezésű konzultáció sorozatát.

Szállj be te is a párbeszédbe, mondd el véleményedet, javaslataidat, igényeidet a jövő ifjúságpolitikáját érintően! Most adva van a lehetőség, hogy alakítója lehess a téged érintő intézkedéseknek, hiszen a megosztott tapasztalataid nem pusztán érdekességként lesznek számon tartva, hanem fontos tényezőként jelennek meg a kormányzati döntésekben.

Te mit tennél, hogy fiatalként könnyebben találj munkát, szívesebben alapíts családot, boldogabban éld mindennapjaidat? Oszd meg ötleteidet, gondolataidat, kérdéseidet személyesen a kormányzat képviselőivel!

Február 24-én 16 órakor a budapesti Design Terminálban (Budapest, Erzsébet tér 13.) Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár és Schanda Tamás ifjúságpolitikáért felelős helyettes államtitkár vár benneteket.


Jelentkezés, bővebb információ:

www.facebook.com/events/772513182833356/?fref=ts

www.ujnemzedek.hu/roladszol

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság