Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Diákmédia pályázataink március 20-án zárultak

Nagy sikerrel, több mint 1000 pályamű beérkezésével zárult a 2015-ös Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Ha mobilnet van, minden van? című pályázat, melyekre március 20-án éjfélig lehetett nevezni. Eredményhirdetés május 8-án, a Sajtófesztiválon.

A korábbi évekhez hasonlóan idén is rengetegen érdeklődtek a Tehetségkutató Diákmédia Pályázat és a Telenorral közösen meghirdetett Ha mobilnet van, minden van? című pályázat iránt, melyekre 2015. március 20-án éjfélig lehetett pályamunkákat benyújtani a DUE Online-on.

A közel 1000 beküldött pályamű feldolgozása folyamatban van. A pályázók március 31-ig értesítést kapnak munkáik érvényességéről, április 20-ig pedig az elbírálásról küldünk tájékoztatást.

A két lezárt pályázattal azonban még nem ért véget a DUE tavaszi pályázati időszaka. Április 1-ig az Ifjúsági Sajtódíj pályamunkáit várjuk elektronikusan a DUE Online-on. Április 24-ig küldhetők be videók, fotók, montázsok, illetve kollázsok a Versenytársak elnevezésű pályázatunkra, melynek középpontjában a verseny mindennapisága áll.

Pályázataink eredményhirdetését és az ünnepélyes díjátadót a budapesti Millenáris Park D csarnokában tartjuk 2015. május 8-án pénteken, a 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál keretében. Jegyek kedvezményes áron vehetők a DUE Online-on.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság