Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Idén is Dj Smash a Sajtófesztivál hangulatfelelőse

Amikor Dj Smash először a DUE médiatáborában járt, zenei megszállottságával hívta föl magára a figyelmet. Azóta rádiósként, diszkósként és rendezvényszervezőként épített karriert. Évek óta az Országos Ifjúsági Sajtófesztivál hangulatfelelőse, mely idén sem lesz másképp.

Dj Smash, azaz Szalmás Gábor sok száz szállal kötődik a DUE-hoz. Gyakran emlegeti, hogy amikor Budapesten a XVIII. kerületben diákként tervezgette az életét, akkor még álmodni sem mert arról, hogy saját felszerelésével, hang- és fénytechnikájával bonyolít le több ezer fős rendezvényeket, melyeknek ő a műsorvetetője is. A Sajtófesztivál közönsége is rajong a mindig jókedvű Smashért, aki idén is az egyik műsorvezetője lesz az egész napos rendezvénynek.

Szalmás Gábor szíve egyik csücske a DUE. Legszebb tábori élményei Lakitelekhez, a DUE Médiatáborához kapcsolódnak. Az ott szerzett tapasztalatok, élmények, ismeretségek indították el pályáján. Ezért is van ott minden évben nagyon szívesen a diákújságírók és diákrádiósok legnagyobb éves találkozóján.

Mielőbb szerezd be kedvezményes árú belépődet!

Ide kattintva tájékozódhatsz a programról.

Csatlakozz a Facebook-on!

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság