Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Közgyűlést tartott a DUE

A 22. Országos Ifjúsági Sajtófesztivál után a DUE megtartotta évi rendes közgyűlését a Millenáris D csarnokában.

A közgyűlést Kecskés István elnök vezette le. Megállapította, hogy mivel az eredeti időpontban és helyszínre meghirdetett közgyűlésen (2015. április 30. 18.00, DUE-iroda) nem jelent meg a tagság fele, így a május 8-i közgyűlés a résztvevő tagok létszámától függetlenül érvényes.

A 2014. évre szóló szakmai beszámolót dr. Balázs Géza alelnök, a gazdálkodási beszámolót Szayly József alelnök, míg a közhasznúsági jelentést a két alelnök közösen mutatta be a megjelent DUE-tagoknak. A számvizsgáló bizottság jelentését Kecskés István elnök olvasta fel a jelenlévőknek, akik egyhangú nyílt szavazással valamennyi tájékoztatót elfogadták.

Intézőbizottsági tagságáról lemondott Patai Noémi és Tóth Enikő, helyükre a 21 tagú közgyűlés Gálosi Dórát és Tóth Istvánt választotta. A DUE intézőbizottságának új tagjai a közösségépítést jelölték meg fő feladatukként.

Az "egyebek" napirendi pontban Herczeg Zsolt üdvözölte az intézőbizottság új tagjait. A közgyűlés több résztvevője is helyszíneket javasolt a DUE Kulissza Gerilla Brigádja számára exkluzív sajtóbejárás céljából. Szayly József alelnök köszönetet mondott a 22. Sajtófesztivál szervezéséért és lebonyolításáért mindazoknak, akik közreműködtek benne.

A kérdések megválaszolása után a levezető elnök berekesztette a közgyűlést.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság