Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Még kényelmesebb lesz a Sziget

Minden évben fejlesztenek a szervezők a Szigeten, hogy még jobb kikapcsolódást nyújtson a kilátogatóknak. Nézzük, idén mivel teszik kellemesebbé az utazást és az ottlétet!

Szaporodnak és fejlődnek a szolgáltatások is. A tervek szerint optimalizálják a tömegközlekedést, a BKV például nyitott arra, hogy a buszjáratok akár a hajógyári terület belsejébe, egészen a fesztivál területének kezdőpontjáig behozzák majd a különjáratokkal érkező utasokat, mindemellett bővíteni igyekeznek a hajójáratok kapacitásait is.
 
Nagyobb lesz a parkoló kapacitás is. A Hajógyári-szigeten tavaly kialakított parkolóterület idén már több autó parkolását tudja biztosítani. Kialakítanak egy motorparkolót is, hogy a kétkerekű járművel érkezők a fesztivál területén kívül is biztonságban tudják hagyni vasparipáikat.
 
Megújul a Sziget irányítótábla rendszere, így könnyebb lesz tájékozódni a fesztivál területén. Bővül az infrastruktúra is, mind a zuhanyzók, mind a WC-k és a szemetesek száma nagyobb lesz, valamint a közvilágítás is tovább fejlődik, de nagyot javul a WIFI-ellátottság is.
 
Egy jelentős kertészeti területrendezés eredményeképp, az Óbudai sziget közterületein - a szervezők megbízásából - javították a terület csapadék elvezetését, és a kemping területeknek helyt adó erdős részek állapotfelmérése és veszélymentesítése is megtörtént. Változatosabbak lesznek és bővülnek a szigeti szállások is. Idén már előre telepített sátrakat lehet bérelni: akinek nincs baja magával a sátrazással, viszont annak felállításával és becipelésével nem szeretne foglalkozni, azoknak ajánlják az előre felállított sátrakat. A szálláskínálat sokszínűségét jellemzi a különböző komfortfokozatú és kínálatú kempingek sora, a VIP kempingtől a Családi kempingen át a kényelmes hotelszobákat idéző Flexhotelig vagy a helyszűkét praktikusan kihasználó Kapszula Hotelig.
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság