Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Mérd meg te is az IQ-szinted! – Nagy Diák IQ-teszt 2015.

A Diákhitel Központ keresi Magyarország legintelligensebb diákjait! Tudod, mennyi az IQ-d? Mérd meg a Diákhitel játékában, és vegyél részt egy nagyszabású, országos IQ-vetélkedőn! A tesztet szeptember 3. és október 31. között töltheted ki.

A Nagy Diák IQ-tesztet 2015. szeptember 3. és 2015. október 31. között töltheted ki. A vetélkedőben a részvétel önkéntes, ingyenes és semmilyen kötelezettséggel nem jár. Az online tesztet bárki kitöltheti, azonban a második és harmadik fordulóban csak 17–24 év közöttiek vehetnek részt!

Először meg kell adnod az életkorod, és hogy lány / fiú vagy-e. Ezek után már hozzá is láthatsz az online IQ-teszt kitöltéséhez. Az e-mail címed csak a teszt végén kell megadnod, erre érkezik majd a teszt eredménye. Ezért fontos, hogy működő címet adj meg! Ráadásul, ha továbbjutsz a második fordulóba, ezen a címen értesítünk majd a tudnivalókról.

Ha 125 pont feletti eredményt érsz el, akkor beletartozol a világ legintelligensebb 5%-ába. Ezzel az eredménnyel lehetőséget kapsz a játék második fordulójában való részvételre.

A második fordulóba jutott játékosok értesítést kapnak a további teendőkről és tudnivalókról. A második fordulóra november 8-án és 14-én kerül sor Budapesten. Itt a résztvevők ingyenesen írhatják meg a Mensa HungarIQa felvételi tesztjét. A tesztírók között a Diákhitel jóvoltából ajándékcsomagokat sorsolnak ki.

A második forduló legjobbjai elnyerik a jogot, hogy belépjenek a világ legokosabbjait tömörítő Mensa HungarIQa egyesületbe, és egy élő vetélkedőn mérhetik össze képességeiket a fődíjakért.

További információ és tesztkitöltés itt!

 

Együttműködő: palyazatok.org

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság