Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Punnany Massif: Egy újabb szezon zárása

A nyári fesztiválszezon egyik utolsó nagy durranása készül szeptember 26-án szombaton a Budapest Parkban. A főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye a Punnany Massiffal búcsúzik a nyártól.

Fotó: sziget.hu

A Budapest Park szezonzáró buliját a Punnany Massif tartja. Farkas Roland "Wolfie" a Budapest Park és a Punnany Massif evolúciója kapcsán kifejtette: ők töltötték meg először Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét a hazai produkciók közül, most pedig a Park téli zárása előtt ők adják az utolsó koncertet szeptember 26-án.

Wolfie elárulta, hogy a zenekar – amely magas színvonalú zenei, előadói tevékenysége elismeréseként szeptember 1-jén átvette a Pro Communitate Díjat Pécs városától – hamarosan új dallal és klippel jelentkezik. Olyan témát boncolgatunk, amelyről nem sok zenész beszél – mondta sejtelmesen az énekes. Hozzátette: ősszel kijön az újabb nagylemezük, november végén pedig európai turnéra indulnak, többek között fellépnek Ausztriában, Németországban, Luxemburgban, Hollandiában és Angliában.

 

 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság