Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Magasan ez lesz a legjobb januárban

Magyarország legmagasabban fekvő és legújabb turistaházában, az impozáns, összkomfortos Galyatető Turistacentrumban szállnak meg a "Zergék az Őzikék ellen – az ötödik elem" elnevezésű DUE-s túra résztvevői 2016 januárjának második hétvégéjén.

A kirándulás mellett meglátogatják a galyatetői és a kékestetői kilátót, a piszkéstetői csillagvizsgálót, a mátraszentistváni síparkot, és a szervezők – Herczeg Zsolt, Ott Zsuzsanna és Turányi-Vadnay Szabolcs – idén is hívnak egy exkluzív előadót, akinek személye egyelőre még titkos. "Mivel ez az ötödik ilyen túránk, összeállítunk és megnézünk egy fotóválogatást az eddigi kalandokról és lesz tombolasorsolás is" – mondta Herczeg Zsolt a due.hu-nak.
 
Az idén is DUE-s pótszilveszterként meghirdetett túrának van Facebook-felülete, de a hivatalos jelentkezéshez a due@due.hu címre kell írnod minél hamarabb.
 
Az utazás, valamint a szombat reggeli és déli étkezés önköltséges. A szállás, valamint a szombat esti és a vasárnap reggeli étkezés, továbbá a csillagvizsgáló meglátogatása és a meglepetés-előadó honoráriuma egy főre hozzávetőleg 7.000 forint lesz. (Ezt rövidesen pontosítjuk, elutalnod is csak akkor kell majd.)
 
Jelentkezz most!
 

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság