Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Véget ért a Nagy Diák IQ-teszt első fordulója

Lezárult a szeptemberben meghirdetett Nagy Diák IQ-teszt első fordulója. Minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés, az online tesztet több mint 21 ezer 17 és 24 év közötti fiatal töltötte ki. A második fordulót november 8-án és 14-én rendezzük a budapesti Berzsenyi Dániel Gimnáziumban.

A második fordulóban a versenyzők a Mensa HungarIQa hivatalos felvételi tesztjét töltik ki. Azok a 17 és 24 közötti diákok kapnak meghívást, akik az első fordulóban legalább 125 pontot értek el.

Minden második fordulóban részt vevő tesztíró jutalomsorsoláson vesz részt, amelyen 4 darab iPod Shuffle zenelejátszót, 5 darab Diákhitel ajándékcsomagot és egy iPod Nanot sorsolunk ki.

A Mensa HungarIQa hivatalos tesztjén a 130 pontos szintet elérő fiatalok lehetőséget kapnak, hogy tagjai lehessenek Magyarország legmagasabb intelligenciájú embereit tömörítő klubjának, a 135 pont felett teljesítők pedig bejutnak a harmadik fordulóba, melyet november 25-én rendez a Diákhitel Központ és a DUE Médiahálózat a budapesti Várkert Bazárban.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság