Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Látogass a DUE-val az RTL Klubba!

Érdekel, milyen egy virtuális stúdió, a vezérlő, ahonnan a legnépszerűbb TV-műsorokat adják? Ráadásként még a híradó műsorvezetőivel is találkozhatsz, akiket a kulisszatitkokról kérdezheted. December 11-én az RTL Klub kulisszái mögé lesünk be.

A DUE Kulissza Gerilla Brigádja december 11-én 15 órakor tesz látogatást az RTL-ben, ahol megnézhetitek, hogyan készülnek a hírműsorok, milyen egy virtuális stúdió, és a vezérlő, ahonnan a Híradót, a Fókuszt, a 21. századot vagy épp a Házon kívült adják. Beülhettek a műsorvezetők székébe, kipróbálhatjátok a súgógépet. Sőt, találkozhattok is a híradó műsorvezetőivel, akik a kulisszatitkokba is beavatnak benneteket. Körbenézhettek a newsroomban, ahol a riporterek és a szerkesztők dolgoznak. Utána pedig egy meglepetés program is vár rátok.

A programon való részvétel feltéttele az előzetes regisztráció legkésőbb december 7-én 12 óráig. A due@due.hu e-mail címre írd meg neved, telefonszámod és iskolád nevét. A jelentkezéseket érkezési sorrendben dolgozzuk fel és igazoljuk vissza.

Helyszín: RTL Klub (1222 Budapest, Nagytétényi út 29.)
Időpont: 2015. december 11. péntek, 15 óra

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság