Eseménynaptár

DUE-tagság
és Sajtóigazolvány

Ne dőlj be!

ne-dolj-be

DUE Almanach

Due Tallózó

Due rádió

Médiatár

Médiatár

DUE Média Archívum

DUE Média Archívum

Due Médiaügynökség

Felhívás a téli túra résztvevőihez

Lezárultak a DUE Médiahálózat január 9-10-i, mátrai outdoor hétvégéjének előkészületei. A szervezők arra kérik a résztvevőket, hogy utalják el egyesületünk számlaszámára a részvételi díjat.

A "Zergék az Őzikék ellen – az ötödik elem" elnevezésű DUE-s túra résztvevői 2016 januárjának második hétvégéjén Magyarország legmagasabban fekvő és legújabb turistaházában, az impozáns, összkomfortos Galyatető Turistacentrumban szállnak meg. A kirándulás mellett meglátogatják a galyatetői és a kékestetői kilátót, a piszkéstetői csillagvizsgálót, a mátraszentistváni síparkot, és a szervezők – Herczeg Zsolt, Ott Zsuzsanna és Turányi-Vadnay Szabolcs – idén is hívnak egy exkluzív előadót, akinek személye egyelőre még titkos. „Mivel ez az ötödik ilyen túránk, összeállítunk és megnézünk egy fotóválogatást az eddigi kalandokról, és lesz tombolasorsolás is” – mondta Herczeg Zsolt a due.hu-nak.
 
A túra részvételi díja a bakancsos szállást választóknak 6.500 forint, a szobában lakóknak 7.600 forint.  Kérjük, hogy mindenki minél hamarabb utalja el a teljes részvételi díjat a DUE OTP Banknál vezetett számlaszámára: 11714006-20235338. A közlemény rovatba írjátok be, hogy „Téli túra”.

Ez az összeg tartalmazza a szállás költségét, az idegenforgalmi adót, valamint a szombat esti és a vasárnap reggeli étkezés árát, továbbá a csillagvizsgáló meglátogatásának díját és a meglepetés-előadó honoráriumát. A szállás vadonatúj és ultramodern, tehát az úgynevezett dormitórium, a bakancsos körlet is kielégít minden reális igényt. A szoba mindössze annyiban különbözik tőle, hogy saját fürdőszobája van.

Harminc helyünk van a bakancsos szálláson, tíz szobákban, de ez utóbbira már van néhány foglalás. A szobák 3, illetve 4 ágyasak, a bakancsosban pedig egy nyitott boxban négy ágy van. Aki mindenképpen szobát szeretne, jelezze a herczeg_zsolt@due.hu címen. A végleges szobabeosztást a szervezők készítik el, akik napokon belül közzéteszik a hétvége részletes programját.

Felhívjuk figyelmed, hogy a túra Facebook-oldalán is megtalálsz minden információt. Kérjük, hogy ott, vagy e-mailben jelentkezzenek azok, akik autóval jönnek a túrára, és vállalják, hogy elhoznak másokat is.

Due Médiahálózat- a diákújságíró egyesület. Közösség. Tehetség. Barátság